24 maart 2021

NIEUWE RENAULT EXPRESS VAN: DE PRAKTISCHE EN EFFICIËNTE BESTELWAGEN

PRESS PACK Documenten Media

Deze praktische en efficiënte bestelwagen richt zich in de eerste plaats tot bedrijven die op zoek zijn naar de beste verhouding prijs/prestaties en voldoet aan hun elementaire behoeften. Nieuwe Express Van wordt gebouwd in de Renault-fabriek van Tanger (Marokko) en zal vanaf april 2021 in Europa en internationaal worden verkocht.

“Nieuwe Express Van heeft een dynamisch en robuust koetswerkdesign dat perfect aansluit bij de stijlelementen van het merk Renault. Hij biedt ongeëvenaarde afmetingen om het laden te vergemakkelijken, een modern interieur met talrijke opbergvakken en comfortabele en duurzame zetels. Met Nieuwe Express Van richt Renault zich tot klanten die op zoek zijn naar volume en het strikt noodzakelijke.”   Jean-Louis Wiedemann, Commercieel Directeur Bestelwagens, Groupe Renault.

Nieuwe Express Van: 5 kenmerken om te onthouden!

  • Gemakkelijker leven aan boord met bijna 48 liter opbergruimte, het beste volume in zijn klasse.
  • Praktisch laden! Breedste zijschuifdeur (716 mm). Grootste laadlengte achter het tussenschot (1,91 m) en grootste laadvolume op de markt (tot 3,7 m³).
  • Meer connectiviteit: inductielader, tot drie USB- en vier 12V-aansluitingen en het multimediasysteem EASY LINK op 8"-scherm met smartphoneweergave en navigatie.
  • Verhoogde veiligheid met de camera van de achteruitkijkassistent, systemen om de zichtbaarheid van dode hoeken te verbeteren en meer grip op de weg met de stabiliteitscontrole voor aanhangwagens.
  • Vier benzine- en dieselmotoren.

INVOERING VAN HET BLOCKCHAIN-CERTIFICATIEPLATFORM VAN WIZTOPIC

Om zijn communicatie veilig te stellen certificeert Renault Group de inhoud met Wiztrust sinds 20 februari 2020. U kunt de echtheid van onze informatie controleren op de website www.wiztrust.com.

Media

Over Renault Group

Hier vindt u onze foto's en video's in verband met het laatste nieuws

Nieuwswaarschuwingen
Om ons nieuws in real time te ontvangen dient u zich te abonneren op onze waarschuwingen en uw voorkeuren te selecteren.
pagebuilder.components.cta.text