29 september 2021

RENAULT MORPHOZ WINT DE CREATIV’AWARD-PRIJS VAN HET FESTIVAL AUTOMOBILE INTERNATIONAL

Het Festival Automobile International organiseerde zijn 36e verkiezing van Grote Autoprijzen

De concept-car Renault MORPHOZ wordt beloond voor zijn creativiteit

Laurens van den Acker neemt de Creativ’Award-prijs in ontvangst voor het MORPHOZ-concept

Renault MORPHOZ is een futuristische auto die Renaults visie op een persoonlijke en deelbare elektrische mobiliteit voorbij 2025 belichaamt. Hij doet een beroep op het moduleerbare elektrische platform van de Alliantie, CMF-EV, dat diverse configuraties mogelijk maakt qua vermogen, capaciteit en rijbereik maar ook qua interieurruimte en koffervolume.

PERSBERICHT Documenten Media

De Grote Prijzen van het Festival Automobile International werden toegekend door een deskundige en gepassioneerde jury uit de autosport, architectuur, mode, design, cultuur en media en belonen de mooiste auto- en artistieke projecten van het afgelopen jaar.

Wegens de uitzonderlijke situatie van de wereldwijde pandemie heeft het Festival Automobile International voor deze 36e ceremonie zijn format aangepast. Van 27 januari tot 7 februari vond online de tentoonstelling Concept Cars & Design Automobile plaats met een onuitgegeven voorstelling van concept-cars, supercars en uitzonderlijke wagens ...

Renault MORPHOZ kreeg de Creativ’Award-prijs, die het meest innovatieve concept bekroont. Laurens van den Acker, Directeur Design van Renault Group, zal de trofee in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Grote Prijzen op woensdag 29 september. Renault is trots op de beloning voor zijn creativiteit. De prijs beloont de teams die aan dit ambitieuze project hebben gewerkt en illustreert enkele reflecties over de toekomst van de auto-industrie.

INVOERING VAN HET BLOCKCHAIN-CERTIFICATIEPLATFORM VAN WIZTOPIC

Om zijn communicatie veilig te stellen certificeert Renault Group de inhoud met Wiztrust sinds 20 februari 2020. U kunt de echtheid van onze informatie controleren op de website www.wiztrust.com.

Media

Over Renault Group

Hier vindt u onze foto's en video's in verband met het laatste nieuws

Nieuwswaarschuwingen
Om ons nieuws in real time te ontvangen dient u zich te abonneren op onze waarschuwingen en uw voorkeuren te selecteren.
pagebuilder.components.cta.text