08 oktober 2021

TWINGO URBAN NIGHT : EEN BEPERKTE REEKS VOOR DE KONING VAN DE STAD

Renault onthult een beperkte reeks van de Koning van de Stad: Twingo Urban Night. Deze nieuwe versie oogt radicaal en is verkrijgbaar op Twingo E-TECH Electric en een versie met verbrandingsmotor.

Twingo Urban Night, die werd afgeleid van de uitvoering INTENS, is verkrijgbaar in vier kleuren: Kristalwit, Quartzwit, Maangrijs en Sterzwart.

Renault Design heeft voor deze beperkte reeks twee versies van een specifieke striping ontworpen: een versie Urban Night “light” die standaard beschikbaar is op de C-stijlen en een versie Urban Night “full” dat het dak en de achterdeuren bedekt. Op beide versies is de striping verkrijgbaar in een lichte en een donkere uitvoering, voor een combinatie die aansluit bij of contrasteert met de koetswerkkleur.

Als aanvulling op de striping beschikt Twingo Urban Night over specifieke details: glanzend zwarte 16" lichtmetalen velgen, witte monogrammen op het radiatorrooster en de ‘Urban Night X’-signatuur op de buitenspiegelbehuizingen.

PERSBERICHT Documenten Media

Binnenin biedt Twingo Urban Night ook glanzend zwarte sierelementen op het dashboard met het speciale monogram ‘Urban Night X’. De zetels zijn uitgevoerd in een zwarte zetelbekleding met een witte bies rondom en een specifieke witte band met het opschrift ‘Urban Night X’ in het midden van de rugleuningen vooraan.

Om de bestuurder volledig verbonden te houden met zijn omgeving heeft Twingo Urban Night bovendien een navigatiesysteem met geconnecteerde diensten, een inductielader voor smartphones en een achteruitrijcamera met ultrasone sensoren.

Twingo Urban Night is vanaf 5 oktober 2021 te bestellen met de E-TECH Electric-motor vanaf 24.550 euro incl. BTW en vanaf 16.825 euro incl. BTW voor de Sce 65-benzinemotor.

Opties

Prijs incl. btw

Stoffen open dak

€ 1.200

Verwarmde voorzetels

€ 300

Striping Urban Night “full”

€ 300

Rijstrookassistent (Lane Departure Warning LDW)

€ 200

Mistkoplampen vooraan met bijkomende bochtenverlichting (zonder chroom op het radiatorrooster)

€ 200

Opberg-Pack

€ 100

 

 

Als historisch mobiliteitsmerk en Europees pionier op het gebied van elektromobiliteit ontwikkelt Renault al lang innovatieve voertuigen. Met het strategische plan “Renaulution” tekende het merk een ambitieuze en waardevolle transformatie uit. Renault evolueert zo naar een nog competitiever, evenwichtiger en meer geëlektrificeerd gamma. Moderniteit en innovatie op het gebied van technologie-, energie- en mobiliteitsdiensten, zowel in de auto-industrie als daarbuiten.

INVOERING VAN HET BLOCKCHAIN-CERTIFICATIEPLATFORM VAN WIZTOPIC

Om zijn communicatie veilig te stellen certificeert Renault Group de inhoud met Wiztrust sinds 20 februari 2020. U kunt de echtheid van onze informatie controleren op de website www.wiztrust.com.

Documenten

Media

Over Renault Group

Hier vindt u onze foto's en video's in verband met het laatste nieuws

Nieuwswaarschuwingen
Om ons nieuws in real time te ontvangen dient u zich te abonneren op onze waarschuwingen en uw voorkeuren te selecteren.
pagebuilder.components.cta.text